Bloggpaus.

Som ni säkert har märkt har jag haft en liten paus ifrån bloggen. Det har varit så mycket med skolan, julen och sånt. Men iallafall så är jag hos farmor nu och vi ska snart gå ner på stan ;-)




trött

är jätte trött så godnatt!

oj

oj glömde lägga till bilden :-P



Vårt uterum!

så här fint har det blivit i vårt uterum ;-)

Skolan

idag har vi haft kemi prov. Kändes rätt så bra. Ikväll ska vi till moster och kanske tona mitt hår till kopparblond ;-)

Skola

har inte bloggat för har haft jättemycket läxor. Nu blir det skola igen. Börjar med matte :-(

Skola imon

skola imorgon tyvärr. Är fortfarande förkyld och hostar men har inte feber längre. På kvällen blir det dressyrträning ;-)
Godnatt!



Trött

Är så himla trött. Har delat ut reklam när det snöa som fan. Efter det så var jag ute med Felicia och Kristoffer. Och nu har jag precis pluggat lite ;-)
Ses!

Barbackahoppningen!

Just nu sitter jag och mamma och tittar på barbackahoppningen :) DEt är helt sjukt så högt dom hoppar :O

Dagen idag!

Vaknade kvart i tolv och gick ner direk och kollade på dressyren. Efter det åt jag frukost och sen stack mamma och jag till min lilla polle. 
Jag red dressyr i ridhuset med min bästa vän Marija. Hon red sin häst som heter camillo. Det gick jätte bra för båda och hästarna blev väldigt fina. Efter att stallet var klart för natten så åkte jag och mamma hem och handlade mat. Jag plockade reklamen så fort jag bara kunde för det var svinkallt i garaget. Och nu har jag bara latat mig och messat lite med mina underbara vänner. Imorgon ska jag dela ut reklamen och ollie får nog vila. För vi ska pynta en massa julpynt. 
Jag har en god nyhet att berätta och det är att det bara är 197 dagar kvar till bästa ridlägret ever! Ska bli så himla kul att träffa kompisarna därifrån igen. Och att få träffa bästa Missan igen. I somras när jag var där slog jag mitt höjdrekord med Missan. Jag hoppade 1,10 m. Det var verkligen jätteroligt. Jag ska dit med Marija, Linnea, Emma, Bianca och Felicia <3
 
Vad vill ni veta om mig egentligen? Vad vill ni att jag ska skriva om? Vill ni ha bättre uppdatering? 
Kommentera en massa om vad jag ska skriva om för jag har snart inga idéer kvar!
 

Ridläger!

Har varit hemma från skolan idag också. Mår skit rent ut sagt. Men som tur har man världens bästa Linnea som jag träffade på ridlägret i somras, hon stöttar mig i alla lägen verkligen. Tummen upp till henne. Vi kallar varandra systrar trots att vi egentligen inte är det! <3 Världens goaste tjej säger jag bara! Love u Linnea <3
Som ni kanske vet så ska jag på konfirmationsridläger i sommar på boke igen. Det är bara 198 dagar kvar ! :D yeey. Linnea kommer också vara där! :-D 
Imorgon ska jag plocka reklamen, rida min lilla tönthäst och titta på tävlingarna som går i globen. Bara slappa med andra ord så att jag blir frisk någon gång! Sov 6 timmar igår mitt på dagen och på natten sov jag 10 timmar. Man märker inte alls att jag inte är helt frisk eller?! Sov ca 3 timmar innan idag. 
Jag och mamma fixa stallet innan idag tog in hästarna och så :)
Nu ska jag gå och lägga mig!
Godnatt :)
 En bild ifrån Island! Vi var där i mitten på September :)



RSS 2.0