Sjuk

är sjuk. Jätte förkyld, ont i halsen och är allmänt trött. Ingen skola igår eller idag. Tror inte det blir skola imorgon heller.
Ses

Träningen igår!

Haha ja var ska man börja?! Det gick hur bra som helst fram till näst sista hindret på banan. Hindret var bara ett pytte litet oxer på ca 60 cm bara. Hon kommer i alldeles lagom tempo mot hindret. Jag känner bara att hela jag landar rak på henne hals. Mitt huvud var framme vid hennes öron ungefär. Den jäkla hästen hoppade ungefär 1.30 när hindret var 60? Hallå lixom! Jag var inte alls beredd på det, det var därför jag hamnade på halsen. Alla på läktaren trodde att jag skulle ramla av. Har haft jätteont i huvudet ända sedan det hände vet inte varför. Nu ska jag snart ut i stallet för att rida igenom henne lite. Skolan var trååk som vanligt och när jag kom hem gjorde jag massvis med läxor. Imorgon har vi håla och då ska vi öva på vår dans som vi ska ha på gympan.
Ses!





Kollar ponnyakuten!

Rubriken säger allt. Jag tittar på ponnyakuten. Har delat ut reklamen och ridit ollie. Hon lyckades bita mig i pannan när jag skulle knäpoa gjorden till täcket under magen. Imorgon ska jag vara med bästavän, Marija. Sen blir det träning på kvällen! :-D <3

tv

tittar på xfactor och myser med familjen! Tycker Awa ska vinna!


Ätit!

Har precis ätit soppa. ollie fick vila idag för att jag är super trött! Fjärde gången jag skriver detta inlägget!
Ses!

Dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering den senaste veckan men det beror på att jag har hur mycket läxor och prov som helst och för att min kompis dog förra veckan. Efter imorgon ska jag försöka uppdatera som vanligt igen för då har vi haft en minnesstund för min kompis <3

Första världskriget

Sitter och pluggar till provet vi ska ha imorgon om första världskriget!! :-( iallafall träning sen :-D

Vaknat!

Vaknade för typ en kvart sedan. Marija sover fortfarande. Sen ska vi gå ut och dela ut reklamen dör så tråkigt! Efter det blir det stallet. Ollie ska få jobba, det blir ett hårt dressyrpass. ;-)
Ses!

Marija sover över!

Har ridit Ollie och Olivia idag ;-) Inatt sover marija över ;-) vi har tittat på lol och gud vad den filmen var bra! Imorgon ska vi gå ut med reklamen och sen till stallet. Efter att vi har ridit ska vi till kyrkan och gå på nån konfa grej :-( <3

Inte bloggat

Har inte bloggat pga av att en tjej på min skola dog igårnatt i en ridolycka :'(

Hänt något!

tydligen har det hänt något på skolan men vi har ingen aning om vad. Det går ett rykte om att en lärare har dött men vet inte om det är sant. Vi ska snart träffa lärarna och få reda på vad som hänt!

Hemkunskap

pluggar hemkunskap :-(


Skolan

är i skolan nu. Tjugo över 11 börjar vår no lektion. Har haft matte och spanska innan idag. Lunch efter no:n ;-) sen svenska och klasstid. Efter det blir det att gå hem och fika Och sen vidare till stallet till träning på stensäter ;-)
Ses!

Solsidan!

Sitter och tittar på solsidan med felicia!




Kommer inte på någon rubrik

Sitter vid matbordet just nu. Vi har precis ätit rådjursgryta ;-) Känns rätt skönt att jag är fär dig med reklamen. Imorgon är det skola och sen dressyrträning på kvällen. Är super taggad :-D
Ses!


Har precis vaknat!

Vaknade för ca 10 min sedan. Så eftersom alla sover fortfarande så går jag ut i garaget och plockar min reklam! ;-)

tittar på film ;-)

Sitter med tjejerna och tittar på Klara filmen ;-) Också äter vi godis och dricker sockerdricka :-) hoppas vi åker hem snart för jag är jätte trött och behöver gå upp i tid imorgon. Ska dela ut reklamen och fira pappa eftersom det är fars dag imorgon. Så vid fem fem kommer farfar och morfar så ska vi fira alla gubbarna. ;-) Antingen så får ollie vila imorgon eller så rider jag ut, vi får se hur det blir med tiden.
Jaja nu ska jag titta vidare på filmen.
Ses!









Är hos emma och linnea!

vi är just nu ute och går med izze ;-)



Ny blogg!

Idag har Kajsa hjälpt mig att skaffa en ny blogg! Tack!
Hon tvingade mig att länka hennes blogg så här kommer den: http://kajsafransson.blogg.se/
Idag har jag ridit dressyr i ridhuset med ollie. Imorgon hade jag tänkt hoppa!
Ses senare! :)
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.




RSS 2.0